Gå til forsiden Send en E-mail Gå til forsiden

 

 

Hvem er jeg?

Mit navn er Gitte Lynggaad Madsen.

Jeg har som etableringsvejleder og basisrådgiver rådgivet mere end 400 iværksættere.

Jeg har gennem mange år beskæftiget mig med undervisning i regnskab og markedsføring for iværksættere og fungeret som sparringspartner på forretningsplan mm. Jeg har skrevet lærebog til "Ung Virksomhed".

Ved ansættelse på Aalborg Universitet har jeg arbejdet med projektadministration, organisation, regnskaber, budgettering, webdesign samt udarbejdelse af visitkort og diverse informationsmateriale.

Jeg har været bosiddende i England i flere perioder, og har i job på Aalborg Universitet kommunikeret meget på engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Uddannelse: cand. merc. i international virksomhedsøkonomi med fokus på markedsanalyse og markedsføring samt et år på cand.merc.aud. hvor jeg koncentrerede mig om jura og regnskab.

Målgrupper

Jeg rådgiver samt udfører opgaver for iværksættere – hovedsageligt små virksomheder med ingen eller få ansatte. Mine kunder vil hellere bruge tid på at drive deres firma end på administration. Jeg arbejder også gerne på engelsk.

Mission

Jeg arbejder engageret for at gøre livet lettere for iværksættere - skabe system, overblik og få det hele til at glide som smurt i dagligdagen. Jeg hjælper med at sætte skibe i vandet…

Vision

Jeg vil med min indsats gerne medvirke til, at flere får mod på at starte virksomhed, og at de bliver i stand til at holde ved og videreudvikle deres firma.

Drivkraft

Det giver mig arbejdsglæde, når jeg kan se, at mine kunder styrkes. I GLM har jeg muligheden for at udnytte en bred vifte af alle mine kompetencer, hvilket giver mig faglig tilfredshed.

Filosofi

Det drejer sig om, at få det bedste ud af livet – at forfølge sine drømme. Det kan man bedst, når man selv kan sætte dagsordenen – også i sit arbejdsliv.